Beste Prijsgarantie
 — 

Onze faciliteiten

Hotel Heemskerk heeft met haar 65 kamers een ruime keuze voor een heerlijk verblijf. Alle kamers zijn voorzien van:

  • Comfortabele bedden
  • Gratis WIFI
  • Kluisje
  • Telefoon
  • Televisie
  • Eigen douche en toilet
  • Shampoo en douchegel
  • Koffie- en theefaciliteiten

Bij Hotel Heemskerk kun je rekenenen op een heerlijk, ontspannen en geheel verzorgd verblijf in een veelzijdige omgeving.

Naast een overnachting in één van onze prachtige kamers, kun je jouw verblijf compleet maken met de volgende faciliteiten.

Schuif aan in onze sfeervolle ontbijtzaal

Voel je welkom in onze prachtige ontbijtzaal, waar je heerlijk kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Diverse soorten versgebakken broodjes, een scala aan zoete en hartige belegsoorten, verfrissende fruisalade en rauwkost, eieren (gekookt, scrumbled of gebakken), verschillende soorten ontbijtgranen, yoghurt en andere (zoete) lekkernijen.

Een heerlijk ontbijtbuffet om vol energie te beginnen aan de dag! Kom jij bij ons ontbijten? Vraag naar de mogelijkheden bij onze receptie.

24-uurs receptie

Ons Hotel beschikt over een 24-uurs receptie die deze zowel fysiek als telefonisch 24/7 bereikbaar is. Dit betekent ook dat je op ieder moment gewenst moment bij ons kunt aankomen: vanaf 15:00 uur doorlopend de gehele middag/avond. Dus, heb je vragen? Wij staan dag en nacht voor je klaar. 

Koffie of thee is altijd een goed idee!

Wachten tot jouw kamer gereed is? Of tot de taxichauffeur arriveert? Neem ondertussen gerust een heerlijke kop koffie of thee in onze koffiecorner, te vinden in de hal van de receptie.

Uw auto laadt op, terwijl u tot rust komt

Ons parkeerterrein biedt plaats aan 4 elektrische auto's. Terwijl jij tot rust komt, laadt je auto ook even op. Is dat niet handig? Je kunt laden met alle laadpassen en/of -tags.

Ontdek Heemskerk op de fiets!

Het gebied rondom het hotel is zeer geschikt om per fiets te ontdekken. Met het prachtige naastliggende duingebied met tientallen kilometers aan fietspaden, is er ruimte genoeg om de omgeving te verkennen.

Breng je eigen fiets mee of huur een fiets bij ons! Vraag naar de mogelijkheden bij onze receptie.

Gratis WIFI

In ons gehele hotel kun je gratis gebruikmaken van draadloos internet. Zowel in de openbare ruimtes, als in de hotel kamers. 

De inloggegevens van onze gratis WiFi kun je vinden op de houder van de kamersleutel of bij de receptie.

De dorst lessen met onze Local Delights

In de hal van onze receptie vind je onze Local Delights. Je kunt bij de receptie doorgeven welke drankjes je meeneemt. Deze drankjes kunnen direct afgerekend worden of toegevoegd worden aan de eindafrekening.

Jouw trouwe viervoeter is van harte welkom!

Natuurlijk is jouw trouwe viervoeter van harte welkom in ons hotel. Vanzelfsprekend gaan wij er vanuit dat jij als baasje ervoor zorgt dat jouw viervoeter het netjes houdt. 

Honden kunnen echter niet mee in de ontbijtruimte (met uitzondering van geleide- of servicehonden).

Voor het verblijf van een huisdier rekenen wij € 20,00 per huisdier, per nacht.