Beste Prijsgarantie
 — 

Ontdek de veelzijdige omgeving van Heemskerk

Kom naar Hotel Heemskerk en beleef het mooie dorp van dichtbij. Ons sfeervolle en gezellige dorp is een heerlijke uitvalsbasis om de omgeving verder te ontdekken. Wandelend, fietsend of met de auto kom je uit op de leukste plekken die onze omgeving rijk is. Met o.a. de vele gezellige restaurants, een zwembad, prachtige duinen en bos, en niet te vergeten... het schoonste (!) strand van Noord Holland.

Je leest het... bij ons hoef je je niet te vervelen!
Kom je ook de veelzijdigheid van Heemskerk beleven?

Kruisberg Uitkijktoren - 13 min fietsen

Temidden van de glooiende duinen van Heemskerk, pronkt sindskort deze prachtige nieuwe uitkijktoren. Maak de klim omhoog en geniet bovenin van een adembenemend uitzicht. Eenmaal weer beneden wandel of fiets dan even langs Gasterij Kruisberg voor een heerlijk kopje koffie. 

Meer lezen 

Strand van Heemskerk - 18 min fietsen

Vanuit ons hotel ben je met de fiets binnen 18 minuten op het strand Heemskerk. Het schoonste (!) strand van Noord-Holland ligt in de Noordhollandse Duinen. Het zandstrand is alleen per fiets of lopend te bereiken.

Meer lezen

Centrum van Heemskerk - 18 min lopen

Het knusse centrum van Heemskerk biedt gelegenheid voor een gezellig rondje shoppen. Er zijn diverse leuke winkels, cafés en restaurants waar je lekker een hapje kunt eten en/of drinken. Op vrijdag is er de gezellige weekmarkt waar je verse producten, kleding, bloemen, stoffen, woonaccessoires en dierenbenodigdheden kunt vinden.

 

Meer lezen